Në fshatin e Tetovës e largojnë natën reklamën e Rilindjes me Besë

15284154_1489152987767307_4786520229442073128_n.jpg

Kurrë në historinë politike të Nerashtit nuk ka ndodhur që një parti të grisë dhe të vandalizojë me fletushkat dhe reklamat e një partie tjetër. Kjo ka ndodhur dje dhe është turp dhe ditë zie për Nerashtin! Mbushuni mend o njerëz, nuk jemi në vitin 2001 por 2016. Zgjedhjet vijnë e shkojnë, fytyrat e nxirra nuk zbardhen më! Ju lutemi, evitoni çdo provokim edhe konflikt verbal ose fizik, Nerashti nuk duhet të bjerë viktimë e këtyre provokimeve, thuhet në faqen efshatit Nerasht në Facebook.

Komentet
Top