Meda e trajton si princeshë gruan e tij

auto_meda-bashkeshortja-11475416409.jpg

Është një periudhë e bukur e Medës dhe e bashkëshortes së tij.

Këto ditë janari shumë këngëtar kanë zgjedhur të pushojnë, e të jenë më afër familjarëve pasi që më pak janë të angazhuar rreth mbrëmjeve muzikore.

Këngëtari këto ditë i ka qëndruar më afër se kurrë dhe në përkrahje Ramush Haradinajt, e ku Meda ka shfaqur mjaft mllef nëpërmjet këngës ku ai ka shkuar deri në sharje të Francës.

Por ai gjithsesi e gjen normalitetin pranë bashkëshortes dhe familjes e ku po shijojnë ditët në maksimum dhe po tregohet i kujdesshëm dhe i qëndron shumë afër

Komentet
Top