FOTOgrafitë më të mira nënujore të 2016

0g-4.jpg

Viti i kaluar mund të ketë qenë deri diku i vështirë në sipërfaqen e thatë të tokës, por nën valët e oqeanit jeta ka lulëzuar në mënyrë të mahnitshme.

Gara për fotografinë më prestigjioze nënujore në botë ka shpallur fituesit për vitin 2016, e që janë fantastike.

Gara “Ocean Art Photography” ka qe 6 vjet që mbahet, dhe vit pas viti sa vjen e bëhet më e fortë, e konkurrentët duket se çdo vit po gjejnë mënyra të reja për të vërë foto, duke kapur bukuritë mahnitëse nënujore.

Kjo garë gjatë 2016 ka pasur 95 fotografë pjesëmarrës nga 60 shtete të botës, duke sjell fotografi fantastike.

Më poshtë janë disa nga fotografitë më mahnitëse të kësaj gare:

0

0a

0b

0c

0d

0e

0f

0h

0j

Komentet
Top