“Bon bon” dhe “Te ka lali shpirt” këngët më të dëgjuara – VIDEO

0-157.jpg

Këngët shqipe më e dëgjuar vazhdojnë të jenë “Bon bon” dhe “Te ka lali shpirt”, të cilat deri më janë dëgjuar qindra-miliona herë.

“Bon bon” e kënduar nga Era Istrefi, deri më tani është dëgjuar 333,396,291 herë. Kurse “Te ka lali shpirt” e kënduar nga Silva Gunbardhi ft. Mandi ft. Dafi, është dëgjuar 255,818,032 herë.

Të dy hitet shqiptare, e para nga Kosova dhe e dyta nga Shqipëria, kanë kaluar kufijtë kombëtarë, duke u bërë këngë të dëgjuara në mbarë botën.

Komentet
Top