Këto 5 çifte të horoskopit kalojnë më së miri

Të gjitha shenjat e horoskopit i kanë vetitë e mira dhe  ajo të këqija, mirëpo vetëm ky kombinim i 5 çifteve shkojnë më së miri. Ujori dhe Virgjëresha Në pamje të parë Ujori dhe Virgjëresha duken shenja shumë të ndryshme nga njëra-tjetra. Por mes tyre do të mund të lindë një histori e mrekullueshme dashurie. […]

Horoskopi, një aforizëm për çdo shenjë të zodiakut

Citimet dhe thëniet e dijetarëve mund të ndriçojnë ditët tona…. ja çfarë na sugjerojnë yjet. Në shumë momente të jetës, të lumtur apo të trishtuar qofshim, mund të ndodhë që të kemi nevojë të lexojmë fjalë, që na japin një motivim të ri për të ecur përpara. Një aforizëm apo një citim nga një dijetar, […]

Ja pse femrat e kësaj shenje horoskopi i marrosin të gjithë

Femra e Akrepit është përcaktuar si shenja hiperseksuale e zodiakut dhe me të drejtë. Ajo është shpërthyese, provokuese, ka elementë të errët dhe kjo i pëlqen shumë. Mashkullin e saj mos guxo as ta shohësh, se të pickoi për vdekje. Njerëzit e saj, mos guxo t’i ngacmosh, se të vrau! Gjërat e saj, mos i […]

Si i përjetojnë ndryshimet 12 shenjat e horoskopit

Je fleksibël dhe e hapur si ujori apo ekstremisht e zakonshme si demi? “Nuk ka asgjë të pandryeshueshme përvec nevojës për të ndryshuar”, thoshte Heraklitus. Por jo të gjithë i përjetojmë ndryshimet në jetë në të njëjtën mënyrë. Reagimet ndryshojnë nga një person tek tjetri. Ka persona që i mirëpresin me zemër të lehtë ndërkohë […]

Shëndeti, puna, dashuria…surprizon horoskopi i muajit nëntor 2017

Dashi Ky muaj do të jetë plot emocione për ju. Bëhuni gati për një ndryshim dhe udhëtim të egër. Kjo është një periudhë që lidhet me vdekjen dhe rilindjen. Po mos u shqetësoni! Nuk bëhet fjalë për vdekje fizike, por për atë shpirtërore dhe emocionale. Në këtë muaj do të ndiheni jashtëzakonisht të lidhur me […]

Horoskopi, raporti i 12 shenjave me blerjet

Jeni xhymert si një binjak i vërtetë apo intolerat si bricjapi? Zodiaku gjithashtu ju tregon edhe se si të bëni blerje. Është interesante të vëzhgojmë se si sillemi kur shkojmë për shopping. Ka njerëz që duan të kalojnë gjithë kohën e tyre në dyqane, të tjerët që shkojnë vetëm kur bëhet e domosdoshme dhe të […]

Horoskopi iu thotë se cili është hobi ideal për ju

Sot të kesh kohë të lirë është bërë pothuajse luks që jo të gjithë e kanë: do të na pëlqente të kishim më shumë kohë në dispozicion për t’ia kushtuar hobeve tona. Në bazë të shenjës zodiakale është e mundur të kuptosh se cilat janë hobet më të përshtatshme për secilin prej nesh. Kush qëndron […]

Horoskopi iu thotë se cili është hobi ideal për ju

Zbuloni cili është hobi juaj më i përshtatshëm, për çdo shenjë dhe i shkruar në yje Sot të kesh kohë të lirë është bërë pothuajse luks që jo të gjithë e kanë: do të na pëlqente të kishim më shumë kohë në dispozicion për t’ia kushtuar hobeve tona. Në bazë të shenjës zodiakale është e […]

Horoskopi dhe Kamasutra, pozicioni i preferuar për çdo shenjë

Yjet i kënaqin pa diskutim të gjithë, duke ofruar pozicione të ndryshme si për burrat, si për gratë: epo atëherë le të frymëzohemi! Kur flitet për seks ka akoma ndonjë që mund të na skandalizoj. Megjithatë, Kamasutra, një tekst i lashtë indian mbi sjelljet seksuale njerëzore, ka një origjinë shumë të lashtë. Ekzistojnë shumë pozicione […]

Top