Sport Te rejat


Ekonomi

Historia e Bankers në Shqipëri, milionat që përfiton kompania por jo edhe shteti

Historia e Bankers në Shqipëri, milionat që përfiton kompania por jo edhe shteti

Historia e Bankers në Shqipëri ka nisur kur Petroleum nënshkroi një kontratë koncesionare me qeverinë shqiptare në vitin 2004. Në bazë të saj, fitonte të drejtën për të shfrytëzuar burimin e naftës …

Bulevard

Faktet për krimet e Dikoviqit të kryera në Kosovë

Faktet për krimet e Dikoviqit të kryera në Kosovë

Fondacioni për të Drejtën Humanitare denoncon: Shefi i ushtrisë serbe, Ljubisha Dikoviq është përgjegjës për 1.400 vrasje gjatë luftës në Kosovë Ljubisa Dikovic aktualisht është ushtaraku kryesor …

Show Biz

“Vritet” këngëtari Shpat Kasapi në Tiranë – FOTO dhe VIDEO

“Vritet” këngëtari Shpat Kasapi në Tiranë – FOTO dhe VIDEO

Këngëtari shqiptar nga Maqedonia, Shpat Kasapi, aktualisht po qëndron në Tiranë pasi është pjesë e spektaklit “Your Face Sounds Familiar”. Përveç angazhimeve në muzikë, ai duket se ka talent edhe për …

Gafa historike në Oscar, shpallet më i miri filmi i gabuar

Gafa historike në Oscar, shpallet më i miri filmi i gabuar

I takoi dy yjeve të Bonnie dhe Clyde, Faye Dunaway e Warren Beaty të njoftonin fituesin e madh të Academy Awards dhe ata shpallën triumfin e shumëpritur të “La la Land”. Vetëm se lexuan zarfin e …

Top